Home / Administratie / Modernizare de drumuri de 1,3 milioane de euro într-o comună mureșeană!

Modernizare de drumuri de 1,3 milioane de euro într-o comună mureșeană!

Distribuie

Primăria comunei Șincai a demarat, în data de 29 mai 2020, o licitație estimată la valoarea de 6.728.412 de lei (aproximativ 1,3 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiții ”Modernizare de drumuri comunale în comuna Șincai, județul Mureș”, informează www.licitatia.ro.

Ce prevede proiectul

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 iunie 2020, iar drumurile comunale care fac obiectul investiției sunt DC136A și DC141A, ambele aflate în intravilanul si extravilanul comunei Șincai, proprietatea publică a Primăriei comunei Șincai.

”Traseul drumului DC136A pornește din localitatea Șincai din drumul județean DJ 154G și se termină în localitatea Fânațele Mădărașului, în drumul comunal DC136. Prin prezentul proiect se propune modernizarea drumului pe o lungime de 3.693 de metri. Drumul comunal DC141A DC141A pornește din localitatea Șincai, din drumul comunal DC140 și se termină în localitatea Pusta în drumul comunal DC141. Prin prezentul proiect se propune modernizarea drumului pe o lungime de 5.000 de metri. În urma expertizei tehnice a rezultat că starea tehnică a drumurilor comunale investigate este necorespunzătoare, atât din punct de vedere al suprafeţei de rulare cu degradări multiple – gropi, făgaşe longitudinale şi transversale, tasări etc. – cât şi din punct de vedere al elementelor de siguranţa circulaţiei, determinat de absenţa marcajului orizontal, indicatoare rutiere etc. Analizând starea tehnică a drumurilor comunale analizate se pot defini deficienţele principale astfel: circulaţia automobilelor și a maşinilor agricole, a tractoarelor se face în condiţii nesigure periclitând integritatea fizică si chiar viața participanţilor la trafic”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

Investiția este realizată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, Subprogramul: Modernizarea satului românesc, Domeniul: Construirea/ modernizarea/ reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale și /sau drumuri publice din interiorul localităților.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/ SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.