Redacția Zi de Zi intimidată de șeful Poliției Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5984 Vizualizări

Redacția Zi de Zi intimidată de șeful Poliției Mureș!

Nemulțumit de conținutul articolului ”Ancheta morții Szidoniei, în lucru la IPJ Mureș de 2 ani! Contract de un miliard, atribuit în 24 de ore” publicat joi, 11 iunie, pe site-ul www.zi-de-zi.ro, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, comisar șef de poliție Dumitru Bîltag, a transmis vineri, 12 iunie, pe grupul de WhatsApp al jurnaliștilor acreditați la Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, un mesaj de intimidare către echipa cotidianului Zi de Zi.

În mesajul respectiv, care a ajuns la câteva zeci de persoane, jurnaliștii Zi de Zi sunt amenințați fățiș că activitatea lor va fi analizată retroactiv (?!?) cu scopul de a ”întreprinde toate demersurile pentru sesizarea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu” care sunt în drept ”să facă lumină” (?!?) în situațiile în care ”acest cotidian a adus prejudicii de imagine” Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”Buna ziua, tuturor! În legătura cu articolul publicat de cotidianul Zi de Zi în care se aduce o atingere gravă imaginii instituției, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș va transmite în cel mai scurt timp un drept la replică pentru corecta informare a cetățenilor. De asemenea vom analiza toate situațiile în care acest cotidian a adus prejudicii de imagine instituției noastre și vom întreprinde toate demersurile pentru sesizarea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu, care sunt în drept să facă lumină în aceste situații. Vă asigurăm de o foarte bună colaborare în continuare, iar IPJ Mureș va rămâne pentru mass-media un partener de încredere, scopul nostru fiind comun, respectiv corecta informare a opiniei publice și asigurarea unor servicii polițienești de foarte bună calitate”, a transmis, pe grupul respectiv, comisar șef de poliție Dumitru Bîltag.

În loc să vă puneți subalternii să caute cai verzi pe pereți, vă recomandăm, cu respect, domnule inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, să vă desfășurați activitatea din fișa postului pentru, vă citez, ”asigurarea unor servicii polițienești de foarte bună calitate”.

Alex TOTH

P.S. Agenților agramați de la IPJ Mureș care ne scriu (fie din inițiativă proprie, fie urmând ordinul unui superior) cu greșeli flagrante de gramatică pe pagina de Facebook a ziarului le recomandăm, cât se poate de amical, să se gândească de două ori înainte de a pune virgulă între subiect și predicat sau, mai simplu, să își cumpere o carte de gramatică. Niciodată nu e târziu să învățați gramatica elementară pe baza căreia se ia examenul de bacalaureat, domnule agent Maier!

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE