Home / Administratie / OCPI Mureș reia activitatea la registratură și ghișee

OCPI Mureș reia activitatea la registratură și ghișee

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș anunță reluarea activității cu publicul la registratură și ghișee începând de luni, 15 iunie.

„Începând cu data de 15 iunie 2020 se va relua activitatea cu publicul la registratura și ghișeele OCPI Mureș, prin urmare publicul va avea acces în incinta spațiilor special amenajate în cadrul oficiului teritorial și a birourilor subordonate, respectând regulile de distanțare socială – purtare mască, dezinfectare mâini și acces pe culoarele special amenajate”, a transmis Marcel Grigore, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Mureș.

Potrivit directorului OCPI Mures, se recomandă plata tarifelor cu cardul bancar, iar în ce porivește sesizările, petițiile și memoriile, ele vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poștă.

„Persoanele fizice/juridice autorizate, notarii publici și celelalte categorii de persoane care au acces la aplicațiile informatice ale ANCPI vor continua să utilizeze exclusiv serviciile on-line. Audiențele vor fi ținute de către personalul cu funcție de conducere, în spațiul special amenajat pentru consultarea documentelor la nivelul fiecărui birou teritorial, pe baza programării prealabile conform procedurii ce se regăsește pe site-ul OCPI Mureș – program de audiențe. De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Mureș, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00. Toate aceste măsuri au scopul de a proteja cetățenii beneficiari ai serviciilor publice și salariații OCPI Mureș, în egală măsură”, a precizat directorul OCPI Mureș.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Vasile Dumitru, mesaj de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a Românei, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a transmis un …