Home / Religie / Concurs de fotografie „Viaţa Bisericii în timp de pandemie”

Concurs de fotografie „Viaţa Bisericii în timp de pandemie”

Distribuie

Agenţia de ştiri Basilica organizează un concurs de fotografie în perioada 15-28 iunie 2020, exclusiv în mediul online. Intitulat „Viaţa Bisericii în timp de pandemie”, concursul se adresează cetățenilor români și de altă naționalitate care au surprins, prin intermediul fotografiilor, un cadru legat de activitatea filantropică sau liturgică a Bisericii Ortodoxe Române din perioada pandemiei.

„Este primul concurs de fotografie marca Basilica.ro şi se desfăşoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Este organizat în contextul anului comemorativ al filantropilor ortodocşi români”, anunță reprezentanții Basilica.ro.

La concurs pot participa persoanele care trimit maxim o fotografie pe adresa de email foto@basilica.ro până în data de 28 iunie 2020, orele 23:59. La concurs nu pot participa angajații din media bisericească și fotografii centrelor eparhiale.

Fotograful satului românesc, în juriu 

Juriul este compus din Sorin Onişor şi fotografii Agenţiei de ştiri Basilica şi ai Ziarului Lumina: Raluca Ene, Mircea Florescu, Mihnea Păduraru, Luigi Ivanciu. Preşedintele de onoare este Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal.

Premii în valoare de 3800 RON

Premiile constau în: Locul I: Imprimantă Canon Selphy CP-1300, un album de fotografie și 1000 lei; Locul II: Fujifilm Instax Mini 70 Aparat Foto Instant, un album de fotografie și 700 lei; Locul III: ADATA HD710 HDD Extern 2TB, un album de fotografie și 500 lei.

„Recomandăm participanților să încarce imaginile cu care participă la concurs pe conturile lor personale de pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter), însoţite de hashtag-ul #bisericainpandemie şi să eticheteze paginile oficiale ale Agenţiei de ştiri Basilica. Detalii suplimentare vor fi publicate constant pe site-ul basilica.ro şi pe rereţelele de socializare”, afirmă reprezentanții basilica.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Moment aniversar pentru Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din Reghin

Distribuie Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din municipiul Reghin a marcat împlinirea a 28 de ani  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.