Sighișoara: Construcția podului peste Târnava Mare, în licitație Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 627 Vizualizări

Sighișoara: Construcția podului peste Târnava Mare, în licitație

Până în data 16 iulie 2020 se pot depune ofertele pentru execuția lucrărilor podului ce va avea o lungime totală de 70,2 metri, care va lega cartierul Târnava 2 (Bărăgan) de cartierul Viilor, acesta fiind considerat un un obiectiv de investiții major pentru municipiul Sighișoara.
Primăria municipiului Sighișoara a demarat, în data de 22 ianuarie 2020, o licitație pentru execuția lucrărilor din cadrul proiectului ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara”, aceasta fiind reluată la data de 16 iunie 2020, documentația fiind publicată pe pagina web www.licitatiapublica.ro.
Potrivit primarului municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, ”proiectul este important pentru oraș iar dacă se vor înscrie constructori și va fi desemnat câștigătorul, în termen de 18 luni ar trebui construit podul.”
Podul va avea o lungime totală de 70,2 metri, lungimea suprastructurii de 63 metri, lățimea de 11,3 metri, lățimea părții carosabile va avea 7,8 metri, iar trotuarele vor avea 2 x 1,5 metri.
Construcția podului beneficiază de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală în baza contractului de finanțare încheiat în 2 mai 2018, până acum, când a ajuns la faza de licitație a execuției lucrărilor, trecând prin mai multe faze de proiectare și avizare.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE