Noutăți despre Evaluarea Națională în Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

Noutăți despre Evaluarea Națională în Mureș

Pentru 1.635 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Mureș joi, 18 iunie, s-a desfășurat proba scrisă a examenului de Evaluare Națională la disciplina Limba și literatura maternă.

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Mureș, la limba maghiară s-au înscris 1.541 de candidați și la limba germană 94 de candidați).

”La această probă au fost prezenți 1.503 candidați, iar 132 nu s-au prezentat la examen. La limba maghiară s-au prezentat 1.410 de candidați, iar 131 nu s-au prezentat la examen. La limba germană s-au prezentat 93 de candidați din 94 înscriși. Niciunul dintre candidați nu a avut temperatura peste maximul admis. Proba s-a desfășurat în condiții de deplină siguranță în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureș, cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Primele rezultate vor fi comunicate luni, 22 iunie, până la ora 14.00, în centrele de examen și pe evaluare.edu.ro.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16.00 – 19.00) și 23 iunie (în intervalul orar 8.00 – 12.00), iar rezultatele finale se vor fi afișa sâmbătă, 27 iunie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE