INUNDAȚII. Pompierii mureșeni, solicitați să intervină în șase localități! FOTO Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 760 Vizualizări

INUNDAȚII. Pompierii mureșeni, solicitați să intervină în șase localități! FOTO

În ultimele 24 de ore, în urma ploilor abundente, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din curți, subsoluri, demisoluri, pivnițe și curățarea de drumuri/ podețe blocate din cauza alunecărilor de teren în șase localități, a anunțat vineri, 19 iunie, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

”În total au fost afectate: peste 220 de gospodării, 17 curți, 11 beciuri, 4 demisoluri/ subsoluri, 5 case, un magazine. S-a curățat/spălat drumul pe o suprafață de aproximativ 3 kilometri și s-au curățat peste 30 de podețe”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

La intervenții au participat și Mara Togănel, prefectul județului Mureș, și col. Călin Handrea, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, iar în teren au fost alocate următoarele forțe: 41 de subofițeri, 12 autospeciale, 13 motopompe, 3 echipaje SVSU – angajați din partea CNAIR district Sărmășel și district Reghin și 2 buldoexcavatoare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE