Mureșean ”vizitat” noaptea de tâlhari! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 716 Vizualizări

Mureșean ”vizitat” noaptea de tâlhari!

Polițiști din cadrul Poliției orașului Sângeorgiu de Pădure au fost sesizați miercuri, 17 octombrie, de către un bărbat, despre faptul că în cursul lunii octombrie, pe timpul nopții, persoane necunoscute ar fi intrat în locuința acestuia și sub amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras bani și mai multe bunuri, printre care și un telefon mobil.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în cursul zilei de 18 iunie, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, polițiști împreună cu specialiștii criminaliști au desfășurat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Sângeorgiu de Pădure, la locuința unui bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

”În urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat și au ridicat un telefon mobil, care în urma cercetărilor efectuate, este susceptibil a fi fost sustras în timpul comiterii infracțiunii. La data de 18 iunie, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, de către polițiști din cadrul Poliției orașului Sângeorgiu de Pădure, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, în cursul zilei de azi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, se menționează în comunicat.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

 

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE