VIDEO: Comuna Ibănești afectată de inundații! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1401 Vizualizări

VIDEO: Comuna Ibănești afectată de inundații!

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a anunțat sâmbătă, 20 iunie, că pe Valea Gurghiului sunt afectate de inundații localitățile Ibănești Pădure și Ibănești Sat, aproximativ 40 de gospodării, 15 subsoluri/ beciuri și drumul inundat.

”Se intervine din partea Detașamentului de Pompieri Reghin cu 2 autospeciale, un camion, un autoturism de teren, 3 motopompe transportabile, o motopompă remorcabilă, trei ofițeri și 14 subofițeri, în colaborare cu SVSU Ibănești și SVSU Gurghiu”, a transmis ISU ”Horea” al județului Mureș.

Potrivit aceleiași surse, pe strada Gării din municipiul Reghin sunt inundate două subsoluri de bloc.

”Intervin pentru extragerea apei pompierii militari cu 3 subofițeri, o autospecială și o motopompă”, au mai precizat reprezentanții ISU ”Horea” al județului Mureș.

”Având în vedere numărul mare de solicitări, intervenții și situația meteo nefavorabilă din județ, comanda unității a decis activarea grupei operative – venirea personalului la serviciu din timpul liber, a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al Județului Mureș. Nu s-a impus evacuarea de persoane sau animale pe raza județului Mureș. Pompierii mureșeni efectuează recunoașteri în zonele vizate ca urmare a Codului Roșu de fenomene meteo/hidrologice periculoase”, a mai transmis ISU ”Horea” al județului Mureș.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE