Inițiativă pentru susținerea elevilor din Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Inițiativă pentru susținerea elevilor din Sighișoara

Primarul Sighişoarei, Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, a anunţat, vineri, că supune dezbaterii publice un proiect de hotărâre privind acordarea gratuităţii la serviciul public de transport rutier pe tot parcursul anului calendaristic pentru elevii din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat, care au domiciliul pe raza municipiului.

”Fiecare copil din Sighişoara va beneficia de această gratuitate. Este o perioadă dificilă în care trebuie să sprijinim familiile din municipiu, facilitând accesul tuturor elevilor la educaţie, unul dintre scopurile urmărite fiind şi prevenirea şi reducerea absenteismului şi abandonului şcolar. Prin proiectul pe care l-am iniţiat, elevii vor beneficia de gratuitate la transport, se vor subvenţiona 100% din costuri, 50% din bugetul local şi 50% din bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării”, a declarat primarul Mălăncrăvean.
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sighişoara, proiectul iniţiat de edil prevede că elevii vor beneficia în mod gratuit de transport pe orice linie operată de SC ATT SA pe baza carnetului de elev vizat, pe parcursul întregului an calendaristic, inclusiv pe perioada vacanţei.
Proiectul de hotărâre urmează să fie supus dezbaterii publice şi apoi introdus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Sighişoara pentru aprobare.

(www.agerpres.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE