Mureș: Aproape 100 de candidați nu s-au prezentat la Bac Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Mureș: Aproape 100 de candidați nu s-au prezentat la Bac

Cele 32 de centre de examen din județul Mureș au găzduit luni, 22 iunie, prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea de Limba și literatura română.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, au fost prezenți 3.660 de candidați, iar 92 nu s-au prezentat la examen.

Totodată, niciunul dintre candidați nu a avut temperatura peste maximul admis, iar pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un candidat.

”Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00”, a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Următoarele probe vor avea loc astfel: marți, 23 iunie – Limba și literatura maternă, miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului și joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00, iar contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE