Pășuni închiriate de Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Pășuni închiriate de Primăria Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș cu sediul în Piaţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268.330, interior 190, fax 0365- 801.856 anunţă:

Închirierea prin atribuire directă a păşunilor proprietate privată a Municipiului Târgu Mureş cu următoarele locaţii/specii de animale în conditiile OUG 34/2013, cu modificările și completările ulterioare.

Dealul  Femeii 16,78 ha Bovine
Besa 25,09 ha Bovine
Fintinita 27,06 ha Ovine

Preţul de închiriere  este de 190,88 lei/ha.

Cererile privind închirierea se pot depune până în data de 26.06.2020, ora 12, la sediul Municipiului Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3,  camera 13 (la registratura instituţiei).

Pot participa doar membri colectivităţii locale care au animale înscrise în Registrul Naţional al Exploataţilor, cererile  vor fi însoțite de următoarele documente:

  1. copia actului de identitate valabil;
  2. certificat constatator, actul constitutiv/statut,  certificat de inregistrare fiscala –  pentru persoanele juridice / asociații patrimoniale (ale crescatorilor locali de animale);
  3. copii de pe documente din care sa rezulte înregistrarea animalelor in Registrul Naţional al Exploataţiilor (copie card de exploataţie din Registrul Naţional al Exploataţilor sau adeverinţa de la medicul veterinar de circumscripţie  cu numărul cardului de exploataţie);
  4. adeverinţă eliberată de medicul veterinar de circumscripţie cu efectivele de animale înscrise în Registrul Naţional al Exploataţiilor pe categorii de animale;
  5. adeverinţa de la registrul agricol din cadrul municipiului Târgu Mureș din care să reiasă numărul de animale deţinut;

Asociatiile crescătorilor de animale, persoanele juridice trebuie să aibă  sediul social pe teritoriul municipiului Târgu Mures  şi să fie constituite legal înainte de data depunerii cererii pentru închiriere .

În cazul asociaților crescătorilor de animale la cerere se va depune și un tabel cu membri asociației, crescători locali de animale înscriși în Registrul Naţional al Exploataţiilor.

(www.tirgumures.ro)

                                        

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE