Home / Administratie / Rectificare de buget la Luduș

Rectificare de buget la Luduș

Distribuie

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local a fost aprobat de Consiliul local Luduș din necesitatea efectuării unor virări de credite și modificări de trimestrialitate în bugetul local cât și a bugetelor unităților subordonate orașului Luduș în scopul desfășurării activității în bune condiții și în concordanță cu noile necesități apărute.

Astfel, în ședința legislativului local s-a aprobat alocarea sumei de 10.000 de lei, o suplimentare a sumei alocate pentru amenajarea spațiului de recreere în cartierul Luduș Est, pe strada Răsăritului. Suma este destinată serviciilor de dirigenție a șantierului, cote ISC, taxe și avize. Pentru achiziționarea materialelor necesare amenajării trotuarelor și a căilor de acces din zona Parcului Tineretului, adică 1.500 de metri pătrați de pavaj dublu, 400 de metri pătrați de dale și 1.200 de metri liniari de borduri este necesară alocarea sumei de 120.000 de lei, lucrările fiind realizate în baza contractului de sponsorizare încheiat între SC Astor Com SRL și orașul Luduș și se referă la manopera lucrărilor de amenajare.

În referatul de necesitate întocmit de Liviu Popa, directorul DITZV din Primăria orașului Luduș, se precizează: „motivăm prezentul referat deoarece s-au finalizat lucrările de modernizare la Parcul Tineretului, iar anumite căi de acces și alei pietonale nu au făcut obiectul contractului de modernizare, iar acestea sunt utile și de interes pentru persoanele care  frecventează parcul bineînțeles ținând cont de intenția unei societăți comerciale specializată în lucrări de amenajare alei pietonale și căi de acces cu pavaj de a veni în sprijinul orașului Luduș cu sponsorizarea lucrărilor de manoperă”.

O altă rectificare a bugetului local a fost aprobată pentru achiziția a 10 podețe în valoare totală de 10.000 de lei care vor fi amplasate pe strada Dahu din cartierul Roșiori cu motivația că „în urma ploilor abundente din ultima perioadă s-au produs inundații care au afectat gospodăriile, precum și terenurile din zonă, podețele existente fiind subdimensionate”.

Ioan A. BORGOVAN

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.