TOP 3 perechi de încălţăminte pe care să le ai vara aceasta Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

TOP 3 perechi de încălţăminte pe care să le ai vara aceasta

TOP 3 perechi de încălțăminte pe care trebuie să le ai vara aceasta

Fiecare doamnă și domnișoară trebuie să se bucure de tot confortul pe parcursul sezonului cald. Indiferent de eveniment sau de activitățile pe care urmează să le desfășori, încălțămintea este extrem de importantă, mai ales în momentele în care știi că vei purta o anumită pereche de pantofi o perioadă mai lungă de timp. 

Așadar, pentru a-ți veni în ajutor, în continuare, vei afla ce tipuri de încălțăminte trebuie să ai în garderoba ta vara aceasta pentru a te simți confortabil, dar și ce mai trebuie să ai în vedere atunci când urmează să îți achiziționezi o nouă pereche de încălțări de care să te bucuri din plin și care să-ți ofere și confortul necesar. 

 

Iată 3 perechi de încălțăminte care NU trebuie să-ți lipsească vara asta!

 

  • Teniși

 

Există și situații în care vremea poate să nu fie prea prietenoasă, iar norii de pe cer să îți strice planurile pe care le aveai în ceea ce privește ținuta pe care urma să o porți a doua zi. În astfel de situații, este indicat să ai întotdeauna o variantă de back-up. 

Tenișii sunt potriviți și pentru perioadele în care prognoza meteo este mai puțin favorabilă, motiv pentru care fiecare doamnă și domnișoară trebuie să aibă în pantofarul personal acest tip de încălțăminte. 

 

Variantele în care pot fi purtați aceștia sunt nenumărate, iar combinațiile de piese vestimentare te pot ajuta să jonglezi cu ținuta și să abordezi diverse stiluri, de la cel elegant, la casual sau office. În cazul în care ești în căutare de teniși care să se potrivească la cât mai multe outfit-uri, poți alege o pereche de la Vans. Modelele disponibile sunt extrem de colorate, iar print-urile foarte chic, așadar, cu siguranță, vei găsi cel puțin una pe gustul tău.

 

 

  • Sandale

 

 

Pentru momentele în care îți dorești un plus de eleganță, sandalele sunt încălțările ideale. Indiferent de tipul lor, acestea pot fi acele detalii care fac diferența între o ținută de zi cu zi și una glam

 

Un alt motiv pentru care poți opta pentru o astfel de pereche de încălțăminte este și faptul că este ușoară, dar și comodă și poate fi asortată la orice. În funcție de culoare și de model, poți să o porți la diverse ținute și piese vestimentare. 

 

 

  • Espadrile

 

 

În cazul în care urmează să petreci destul de multe ore în aceeași pereche de încălțări, trebuie să te asiguri că porți una destul de comodă, care să nu îți provoace probleme neplăcute pe parcursul zilei. Astfel, espadrilele pot fi asortate cu ușurință la numeroase articole vestimentare, inclusiv la jeanși sau chiar și la pantaloni eleganți. 

 

Așadar, ține cont de cele prezentate în acest articol pentru a te asigura că ai bifat pe listă toate aceste trei tipuri de încălțăminte. Formează ținute cât mai interesante, care să te caracterizeze și în care să te regăsești, dar, în același timp, ține cont și de perechea de încălțări care să se integreze perfect în outfit-ul creat.

 

Sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE