Home / Mica publicitate / Anunț de mediu

Anunț de mediu

“ORAŞUL SOVATA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „CONSTRUIRE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE MENAJERĂ STRADA CÂMPUL LUI IOAN”, propus a fi amplasat în loc. Sovata, Str Câmpul lui Ioan, Jud. Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Mureş, din Tîrgu Mureş, Str. Podeni, nr. 10, în zilele de: luni, între orele 9:00-15:00 şi marti -vineri  între orele 9:00-12:00 şi la sediul Primăria Oraş Sovata, Str. Principală, nr. 155, în zilele de miercuri între orele 8:00-16:30.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Mureş, Tîrgu Mureş, strada Podeni nr. 10 în zilele de: luni, între orele 9:00-15:00 şi marti -vineri  între orele 9:00-12:00.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

URARE

La mulți ani, Paul! Familia îi urează la mulți ani și multă sănătate lui Paul, …