Home / Administratie / Anunț important pentru Asociațiile de proprietari din Târgu Mureș!

Anunț important pentru Asociațiile de proprietari din Târgu Mureș!

Primăria municipiului Târgu Mureș aduce la cunoștința tuturor locuitorilor că începând din data de 16 iunie 2020 noul operator de salubrizare pe raza Municipiului Târgu Mureș este SC Sylevy Salubriserv SRL.

”Ca urmare, începând cu data de 16 iunie 2020, taxele de salubrizare pentru toți contribuabilii, persoane fizice și juridice, vor fi achitate la punctele de încasări impozite și taxe ale Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în baza unei proceduri care va fi comunicată ulterior. Procedura și modelele de declarații pe propria răspundere privind cantitatea de deșeuri estimată, respectiv numărul de persoane care domiciliază într-un imobil, vor fi comunicate și publicate pe site-ul municipiului în cel mai scurt timp. Important! Taxele aferente anului 2020 pentru toți contribuabilii rămân neschimbate!”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bornele Via Transilvanica poposesc domol și la Saschiz

Aflat joi, 9 iulie, cu treabă în zona Sighișoara am aflat cu plăcută surprindere de …