Cum trebuie să arăți ca să faci videochat la cel mai bun studio din țară? Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 690 Vizualizări

Cum trebuie să arăți ca să faci videochat la cel mai bun studio din țară?

În România, există foarte multe studiouri de videochat, dar dacă îți dorești să lucrezi pentru cel mai bun, trebuie să alegi Studio 20. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu și numeroase premii câștigate la concursurile internaționale, Studio 20 te poate transforma într-un adevărat star al acestei industrii!

 

Acum probabil te gândești că trebuie să ai 90-60-90 ca să faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din țară. Ei bine, avem vești bune! Orice femeie ambițioasă poate aplica pentru angajări la Studio 20. Nu contează dacă ai o siluetă model sau ai câteva kilograme în plus, dacă ești înaltă sau scundă, blondă sau brunetă. Tot ce contează este implicarea de care vei da dovadă în acest domeniu!

 

Andra Chirnogeanu, PR Manager la Studio 20, ne-a oferit mai multe detalii despre acest subiect:

 

„Experiența ne-a învățat că fiecare persoană este frumoasă în ochii cuiva. Femeile care vor să facă videochat la Studio 20 nu trebuie să fie oprite de faptul că încă nu arată așa cum și-ar dori. Noi ne vom ocupa de imaginea lor și le vom pune atuurile în valoare, astfel încât să aibă câștiguri mari.

 

Cu un aspect îngrijit și o atitudine încrezătoare, orice femeie poate avea încasări de ordinul miilor de dolari. Personaliatea fiecărui model online joacă un rol mult mai mai important decât aspectul fizic”.

 

Pentru a face videochat la cel mai bun studio din România, nu trebuie să ai trup de model. dar trebuie să fii ambițioasă. Multe tinere au impresia că, în doar câteva ore pe zi, pot câștiga mii de dolari, dar lucrurile nu stau chiar așa.

 

La fel că în cazul oricărui alt loc de muncă, trebuie să lucrezi minim 8 ore pe zi. Programul la studio este flexibil, astfel încât îți vei putea alege singură tură de lucru, dar este esențial să fii serioasă și să te implici în conversațiile pe care le vei purta cu membrii.

 

Modelele de succes caută mereu noi subiecte de discuție și noi metode de a atrage interesul membrilor de pe site-uri (intră aici dacă vrei să discuți cu modele care au experiență). Activitatea într-un studio poate fi foarte distractivă, dar trebuie să îți dai silința și să înveți să te bucuri cu adevărat de show-urile private.

 

Dacă vei lucra pentru Studio 20, vei beneficia de tot sprijinul necesar pentru a avea o carieră de succes. În primele zile de activitate, vei participa la sesiuni de training, unde specialiștii îți vor explica în ce constă activitatea ta și ce tehnici de seducție să folosești pentru a avea cât mai mulți admiratori.

 

În plus, vei avea acces la cursuri gratuite de limba engleză și cultură generală, astfel încât să poți purta conversații lungi și interesante cu membrii. De asemenea, în primele 3 luni de activitate, vei avea un venit minim garantat de 5000 de Lei, iar dacă vei avea nevoie, studioul te va ajuta să-ți completezi garderoba și trusa de machiaj.

 

La Studio 20, modelele online au trafic garantat și pot fi promovate pe site-uri, pentru ca încasările lor să crească semnificativ și să devină adevărate vedete online.

 

Așadar, dacă îți dorești să faci videochat, profită de oportunitatea pe care ți-o oferă Studio 20! Acum ai șansa să îți schimbi viața în totalitate!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE