Minor de 17 ani bănuit că a tâlhărit o femeie de 71 de ani! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Minor de 17 ani bănuit că a tâlhărit o femeie de 71 de ani!

Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată luni, 22 iunie, despre faptul că o femeie în vârstă de 71 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Semănătorilor din localitate ar fi fost urmărită de către o persoană de sex masculin, care ar fi împins-o și i-ar fi smuls geanta, ulterior fugind în direcția străzii Gheorghe Doja.

La scurt timp, victima și-a recuperat geanta sustrasă, aceasta fiind abandonată în apropiere de locul comiterii faptei, însă verificând conținutul acesteia a sesizat că ii lipsește portofelul cu bani, un card bancar și cărți de vizită.

”La data de 24 iunie, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, a fost identificat un minor, de 17 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Față de suspect, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. Victima infracțiunii de tâlhărie nu a dorit să îi fie acordate îngrijiri medicale și nu a suferit leziuni ca urmare a săvârșirii faptei”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE