Mureș: Hoț de vin și alimente prins după ce și-a pierdut pantoful la locul faptei! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 362 Vizualizări

Mureș: Hoț de vin și alimente prins după ce și-a pierdut pantoful la locul faptei!

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Râciu au fost sesizați miercuri, 24 iunie, de către un bărbat în vârstă de 78 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unui furt din locuință.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în cursul nopții de 24 iunie, două persoane ar fi fost surprinse de către proprietarul unei locuințe situate în comuna Sânpetru de Câmpie, în timp ce doreau să fugă cu bunuri, 10 litri de vin și produse alimentare, ce ar fi fost sustrase din pivnița locuinței și dintr-o anexă a acesteia, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 100 de lei.

”Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că persoana vătămată i-ar fi urmărit pe cei doi suspecți și în apropiere de locul comiterii faptei, unuia dintre aceștia i-ar fi căzut din picioare unul dintre pantofii cu care ar fi fost încălțat în momentul săvârșirii infracțiunii și ar fi abandonat o parte dintre bunurile sustrase. În urma investigaţiilor întreprinse de către polițiști din cadrul Secţiei de Poliție Rurală  Râciu, a reieșit faptul că două persoane, de 17 și 46 de ani, din comuna Sânpetru de Câmpie, ar fi bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore. Cercetările în cadrul dosarului penal sunt continuate de polițiști din cadrul Postului de Poliţie Sânpetru de Câmpie, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE