Home / Slider / Balon presostatic de tenis, în pregătire în Parcul Municipal!

Balon presostatic de tenis, în pregătire în Parcul Municipal!

Distribuie

Primăria municipiului Târgu Mureș a demarat, în data de 17 iunie 2020, o licitație evaluată la valoarea de 1,2 milioane de lei, pentru achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construire a unui balon presostatic pe structura metalică pentru acoperirea a două terenuri de tenis, unul cu zgură și unul cu tartan, precum și realizarea unei structuri metalice ușoare având destinația de cort de evenimente, pe amplasamentul Parcului Municipal din strada Parcul Sportivilor nr. 4 din Târgu Mureș, informează www.licitatia.ro.

Două terenuri de tenis acoperite

Potrivit caietului de sarcini al licitației privind proiectul ”Lucrări de acoperire terenuri de tenis Parc Municipal cu studii și proiecte”, investiția este cuprinsă în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgu Mureș 2016-2023.

”Obiectul 1 – acoperire terenuri de tenis 33 x 36 de metri presupune realizarea unui balon presostatic pe structură metalică pentru acoperirea a două terenuri de tenis, unul cu zgură și unul cu tartan. Construcția va avea regim de înălțime parter. Balonul presostatic prezintă la nivelul parterului spre sud o tribună acoperită realizată tot din structură metalică având lățimea de 3 metri pe toată lungimea balonului presostatic. Balonul va fi dimensionat pentru suprafața sportiva – joc tenis cu suprafață de gardă aferentă tipului de sport pentru fiecare teren. Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin trei uși duble de acces, una situată spre est, cealaltă pe partea de vest și una fiind amplasată pe parte cu tribuna prin legătură directă cu aceasta. Terenul de sport va fi dotat cu suport pentru montarea fileului de tenis”, se menționează în caietul de sarcini al licitației.

Cort de evenimente

Totodată, autoritățile locale din Târgu Mureș intenționează construirea în aceeași zonă a unui cort de evenimente cu structură metalică, de dimensiunile 21 x 40,5 metri.

”Construcția va avea regim de înălțime parter. Cortul de evenimente prezintă la nivelul parterului, la cota intrării spre vest, o ușă dublă prin care se realizează accesul în incinta încăperii. O altă ușă este situată  pe partea de sud. Construcția conform studiului de fezabilitate are dimensiunile în plan de 21 metri x 40,5 metri pentru realizarea unui cort de evenimente. Înălțimea la streașină a balonului realizat pe structură metalică este de 4,339 metri și la coamă este de 8,045 metri”, se precizează în același document.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 iulie 2020, iar investiția va fi finanțată din fonduri bugetare.

”Investiția în infrastructura sportivă din cadrul parcului municipal va  permite sporirea capacităților atât pentru orele de educație fizică extrașcolare, concursuri, dar și activităților sportive de relaxare. Majoritatea oamenilor, a copiilor și tineretului doresc să desfășoare activități sportive pe tot parcursul anului, așadar aceasta ar fi platforma ideală pentru conștientizarea importanței sportului și a modului de viață sănătos”, se mai arată în caietul de sarcini al licitației.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/ SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.