FOTO: Echipele Apelor Române, intervenție împotriva viiturii de pe Valea Jiului Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 364 Vizualizări

FOTO: Echipele Apelor Române, intervenție împotriva viiturii de pe Valea Jiului

Consilierul județean Molnar Ervin, care deține și funcția de director general al Administrației Naționale Apele Române, a anunțat sâmbătă, 27 iunie, pe pagina sa de Facebook, că în cursul zilei de vineri s-a deplasat în teren, împreună cu Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, în zonele inundate din Lupeni și Valea de Pești ”pentru a vedea tabloul complet al situației” și pentru ”a găsi soluții rapide și eficiente pentru protejarea populației.”
”Echipele Apelor Române au intervenit cu utilaje și saci cu nisip pentru stoparea apei de pe Valea Jiului și au îndepărtat materialul lemnos de dimensiuni mari blocat de poduri. Au fost luate imediat măsuri complementare, atât pentru siguranța oamenilor afectați de viituri, cât și pentru diminuarea pagubelor produse de revărsarea Jiului de Vest care a afectat localitățile Lupeni, Valea de Brazi, Uricani, Câmpu lui Neag și Aninoasa. În acest moment, cotele sunt în scădere și nu mai sunt prognozate precipitații. În aval, viitura formata pe râul Jiu este tranzitată în condiții de siguranță. De asemenea, nu sunt semnalate probleme deosebite pe sectoarele îndiguite”, a precizat Molnar Ervin.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pe Directorul de Aba Mures a uitat sa il felicite… In plin cod rosu pe raurile din Hr, Ms, Ab, Hd… Ca un adevarat director…a fugit in concediu. Noroc ca a fost coleg de clasa cu directorul Anar (care a dat de 3 ori Bac-ul)… Si asa habar nu avea cum sa gestioneze situatiile ivite….lipitul de afise si impartitul florilor in campaniile electorale..sunt de ajuns pt plantarea in functie… Dar nu te invata si ce sa faci in aceste functii.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE