Programe noi de studii autorizate de ARACIS la UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 781 Vizualizări

Programe noi de studii autorizate de ARACIS la UMFST Târgu Mureș

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a avizat favorabil joi, 25 iunie, funcționarea unor noi programe de studii ale Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emile Palade” din Târgu Mureș.
Potrivit Departamentului de Comunicare al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, în cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației au fost autorizate programele de licență: Sisteme de producție digitale, Energetică și tehnologii informatice și Informatică (în limba maghiară).
În cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior” au fost autorizate programele de licență: Limbi moderne aplicate (engleză, franceză, germană, italiană) și Comunicare și media emergente, precum și programul de masterat Traducere multimodală.
În cadrul Facultății de Economie și Drept au fost autorizate programele de licență, învățământ la distanță: Drept, Management și Contabilitate și Informatică de gestiune.
”În aceeași categorie a programelor de studii recent autorizate/ acreditate se includ și programele de masterat: Bioinformatică și Inteligență artificială din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, Scriere creatoare și compoziție digitală  din cadrul Facultății de Științe și Litere ”Petru Maior” și Servicii și tehnologii financiare, E-business management și marketing și Poliție locală și siguranță publică  din cadrul Facultății de Economie și Drept”, au transmis reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.
Pentru sesiunea de admitere iulie 2020, principala universitate din județul Mureș scoate la concurs 3.828 de locuri la cele 36 de programe de licență și 28 de programe de masterat, atât la programele nou autorizate, cât și la cele deja tradiționale.
Informațiile complete se găsesc pe site-ul oficial al Universității: https://adminfo.umfst.ro/.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE