Home / Invatamant / Etapă specială la Evaluarea Națională

Etapă specială la Evaluarea Națională

Distribuie

În județul Mureș, la etapa specială a examenului de Evaluare Națională s-au înscris 8 absolvenți ai clasei a VIII-a, a anunțat luni, 29 iunie, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

”Examenul a început luni, 29 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 30 iunie, se desfășoară proba la Matematică, iar miercuri, 1 iulie, va avea loc proba la Limba și literatura maternă. Probele se desfășoară în 3 centre de examen: Școala Gimnazială nr. 7 Târgu-Mureș, Școala Gimnazială „Miron Neagu” Sighișoara și Școala Gimnazială „Augustin Maior” Reghin. Primele rezultate se vor afișa joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14.00 – 20.00. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

”Caruselul emoțiilor”. Pas cu pas spre o incluziune de succes

Distribuie Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 în parteneriat cu Universitatea „Dimitrimitrie Cantemir” din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.