Scandal nocturn într-un oraș din Mureș! Opt bătăuși, reținuți de Poliție! Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1401 Vizualizări

Scandal nocturn într-un oraș din Mureș! Opt bătăuși, reținuți de Poliție!

Opt persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi încăierare au fost reţinute de poliţiştii mureşeni, pentru 24 de ore. Sâmbătă, 27 iunie, în jurul orei 2.00, Poliția orașului Sărmașu a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Sărmașu a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieșit faptul că scandalul s-ar fi iscat între 10 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani, din localitatea Sărmașu, care pe fondul unui conflict verbal spontan s-ar fi agresat reciproc.

”În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de opt dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, activităţile investigativ-operative au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE