Home / Business / Târgu Mureș: Peste 2.400 de autorizații de construcție eliberate în perioada 2016-2019!

Târgu Mureș: Peste 2.400 de autorizații de construcție eliberate în perioada 2016-2019!

Biroul de presă al primăriei municipiului Târgu Mureș a publicat luni, 29 iunie, prin intermediul unui comunicat, situația statistică a numărului de autorizații de construcție eliberate în ultimii ani.

”Celor care vociferează că la Târgu Mureș nu vin investitorii, că orașul nu se dezvoltă… îi invit să urmărească cifrele autorizațiilor de construcție eliberate în ultimii ani. Cifrele investițiilor cresc de la an la an! 785 milioane de lei investiți în oraș (162 milioane euro), 2.424 autorizații de construcție, eliberate în ultimii ani. Autorizațiile de construcție, eliberate de Direcția Arhitect șef, prevăd construirea de: centre de afaceri, săli de conferințe, locuințe private, blocuri de locuit cu anexele aferente, spații de joacă sau locuri de parcare, centre logistice, centre medicale, săli de evenimente sau super-magazine, reabilitări, extinderi și chiar service-uri auto sau devieri conducte și rețele de utilități. Semnalul este clar:  investitorii văd în municipiu o zonă de interes, cu potențial! Astfel, decid să-și dezvolte aici afacerile sau să se stabilească în oraș. Vă las pe dumneavoastră să judecați… cifrele…”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bornele Via Transilvanica poposesc domol și la Saschiz

Aflat joi, 9 iulie, cu treabă în zona Sighișoara am aflat cu plăcută surprindere de …