Home / Altele / Curățenie pentru firme în contextul coronavirus – cum să protejezi afacerea

Curățenie pentru firme în contextul coronavirus – cum să protejezi afacerea

Distribuie

Niciodată până acum nu a fost atât de evidentă legătura dintre curățenie și sănătatea financiară a unei afaceri. Dacă în trecut curățenia profesională era un serviciu considerat necesar, dar nu esențial pentru afacere, acum lucrurile stau cu totul altfel. De fapt, în esență, lucrurile nu s-au schimbat mult, căci mereu problemele de sănătate ale angajaților afectau negativ afacerea. Însă în contextul pandemiei de noul coronavirus, pericolul este unul major, un angajat bolnav putând să contamineze rapid multe alte persoane și să genereze practic suspendarea activității firmei.

Curățenia profesională cu soluții inclusiv împotriva virușilor și bacteriilor este o necesitate de maximă importanță în orice tip de activitate – clădiri de birouri, spații industriale, depozite, fabrici, spații comerciale etc. Evident, în funcție de mediul propriu-zis, o firmă profesională de servicii de curățenie va veni cu soluții adecvate, adaptate perfect nevoilor punctuale. Multe firme pun accent pe flexibilitate, considerată o cerință în condițiile în care această firmă de curățenie din Cluj-Napoca operează în mod dedicat pe segmentul B2B.

 

 

Orice firmă trebuie să înțeleagă nevoia de servicii de curățenie profesională, servicii realizate de personal calificat și experimentat, cu echipamente premium de ultimă generație. Curățenia va fi realizată astfel eficient, iar spațiile companiei vor fi igienizate corespunzător. În contextul pandemiei de Covid-19, se folosesc soluții de igienizare și dezinfectanți suficient de puternici încât să protejeze suprafețele împotriva bacteriilor și virușilor. Personalul va fi protejat, la fel și clienții, colaboratorii, toți oamenii care intră în contact într-un fel sau altul cu firma în cauză.

 

În mod convențional, serviciile de curățenie sunt importante pentru sănătate, dar mai ales pentru imaginea companiei și pentru confortul angajaților și al clienților. Aceste nevoi au ajuns în plan secund în această perioadă, criza din domeniul sănătății amenințând puternic mediul de afaceri. După nedoritul lockdown cu starea de urgență din perioada martie – mai 2020, în starea de alertă rămâne un pericol real cu privire la posibile implicații directe asupra unor firme. Mai exact, o posibilă contaminare în interiorul firmei ar pune în pericol întreaga activitate, iar din punct de vedere economic ar fi o grea încercare pentru acționari și angajați.

 

Curățenia adecvată, cu soluții profesionale ce țin cont și de contextul special în care ne aflăm, va crește puternic gradul de protecție. Evident, curățenia profesională trebuie privită ca o parte dintr-un întreg, firmele având nevoi și de alte soluții de prevenție, de exemplu aglomerație evitată, dezinfectarea mâinilor tuturor celor care intră într-o incintă, utilizarea de măști de față de protecție, instruire avansată a personalului.

 

.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.