Reghin – Sovata – Bucin și retur, pe bicicletă Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Reghin – Sovata – Bucin și retur, pe bicicletă

Nici nu s-a terminat bine tura AscA de 150 de kilometri pentru Livret, organizată duminică, 28 mai, de Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin (AscA Reghin), că vine rândul unei noi ture, restante, de 150 de kilometri, care va avea loc în data de 5 iulie.

„Vă așteptăm în parcarea IRUM, să participați la tura restantă de 150 de kilometri pentru Livret, organizată de Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin (AscA Reghin). Traseul este Reghin – Sovata – Bucin și retur pe aceeași rută. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care nu au putut participa la tura inițială, dar și pe cei care au parcurs deja această etapă din 2020 a Livretului și vor să participe din nou la o tură antrenament”, au transmis organizatorii.

Programul zilei va fi următorul: ora 7.30 – 7.50 completarea declarației, (doar cine nu a completat în anul 2020), înscrierea, primirea foii de drum, achitarea taxei de participare (15 lei) și primirea numărului de participare. Imediat după înscriere se va da startul în grupuri de maxim 6 persoane, până la ora 8.00. La ora 18.00 va avea loc festivitatea de premiere. De primirea certificatului de parcurgere a turei, a bulinei autocolante și de o fotografie pe podium se vor bucura toți participanții care au parcurs cu succes traseul stabilit și au foaia de drum completată corect .

„Va reamintim că Turul NU este concurs, traseul nu va fi marcat, se respectă în totalitate regulile de circulație. Casca este obligatorie, o camera de rezervă potrivită și actul de identitate necesar atât la înscriere cât și pe parcursul turei asupra ta, conform legilor circulației pe drumurile publice plus legile în vigoare împotriva răspândirii COVID-19 pe tot parcursul turelor. Minorii de la 14 la 16 ani au nevoie la înscriere ca declarația să fie completată de un părinte la fața locului”, au mai transmis organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE