Home / Sport / Undă verde pentru Outward Bound Carpathian Adventure 2020

Undă verde pentru Outward Bound Carpathian Adventure 2020

Organizatorii  Outward Bound Carpathian Adventure vin cu o veste bună, competiția din acest an va avea loc în luna august, în perioada 7-9 august 2020.„Carpathian Adventure este un eveniment anual al organizației, o competiție caritabilă cu scopul de a sprijini tinerii din România prin dezvoltarea infrastructurii educaționale în Centrul Outward Bound din Sovata. Începând cu prima ediție, care a avut loc în anul 2001, evenimentul a fost organizat în diferite locații din zona carpatică, pentru a oferi participanților naționali și internaționali ocazia de a se familiariza cu diverse regiuni din țară și din dorința de a le promova și pune în valoare. Așadar, competiția Carpathian Adventure ediția a XIV-a va avea loc în perioada 7-9 august 2020. Locațiile acestei ediții sunt Sovata și Lacul Bezid. Echipele formate din câte patru membrii vor parcurge în jur de 100 km pe jos, pe apă și pe bicicletă. În timpul probelor vor întâmpina și probe de corzi. Concurenții au în total 30 de ore la dispoziție în care să-și testeze nu numai capacitățile fizice, dar și pe cele mentale. Noutatea ediției din acest an este că participanții se pot înscrie și individual, iar în acest caz noi îi vom ajuta în găsirea unui loc într-o echipă. Chiar dacă, din cauza pandemiei, susținătorul principal al evenimentului s-a retras, organizatorii nu renunță la acest program devenit o tradiție și îl vor organiza conform reglementărilor actuale Covid-19”, afirmă Kiss Emőke, coordonatorul proiectului Outward Bound Carpathian Adventure.

Înscrieri până pe 15 iulie

Outward Bound România este o organizație non-profit specializată în educație experiențială și dezvoltarea leadershipului prin activități outdoor pline de provocări. Programele lor, organizate în condiții de siguranță de mai bine de 25 de ani, oferă experiențe care pot schimba vieți prin dezvoltarea personală și încurajarea implicării în comunitate. Până în prezent, au lucrat cu peste 48.000 de tineri,„Așteptăm  înregistrarea sponsorilor precum și a participanților. Cei care ar fi deschiși să susțină acest eveniment, sunt rugați să contacteze organizația pe carpathianadventure@outwardbound.ro, iar cei care doresc să se înscrie la competiție, o pot face până pe data de 15 iulie pe site- ul https://outwardbound.ro/programe/carpathian-adventure_ro/, unde vor găsi regulamentul concursului și multe alte informații”, a precizat Kiss Emőke, coordonatorul Outward Bound Carpathian Adventure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: ASCA Reghin organizează tura de 150 de kilometri

Videoreporter: Duminică, 28 iunie, se va organiza la Reghin tura de 150 de kilometri de …