Simulare online a examenului de admitere la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 426 Vizualizări

Simulare online a examenului de admitere la UMFST

După succesul primei simulări online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, la care și-au evaluat cunoștințele pentru examen aproximativ 800 de elevi din toată țara, Liga Studenților din Târgu Mureș anunță organizarea celei de-a doua simulări online, care va avea loc în data de 19 iulie 2020, începând cu ora 9.00.
Potrivit Biroului de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, înscrierile se pot face până în data de 17 iulie 2020 prin crearea unui cont pe http://simulareadmitere.lstgm.ro, dacă acest cont nu a fost creat deja de către candidați.
”Reamintim că aceasta este a treia simulare a examenului de admitere din anul 2020. Prima simulare a avut loc on site în data de 1 martie 2020, iar a doua s-a desfășurat online în data de 17 mai 2020”, au transmis reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.
Examenul de admitere va avea loc în data de 26 iulie 2020, înscrierile se vor realiza exclusiv online în perioada 13-22 iulie 2020.

Mai multe detalii aici: https://adminfo.umfst.ro/calendarul-admiterii/.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE