Împreună pentru Livezeni – revenim cu forțe proaspete Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 392 Vizualizări

Împreună pentru Livezeni – revenim cu forțe proaspete

Primăria Livezeni împreună cu Asociația pentru Inovare Socială și partenerii săi din proiectul “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni” anunță reluarea actvităților de furnizare a măsurilor integrate de sprijin și asistență pentru 600 de persoane din comunitatea defavorizată din comuna Livezeni, județul Mureș.

Astfel, după o pauză de trei luni din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, revenim plini de energie și entuziasm, cu forțe proaspete și idei noi și ne oferim în continuare sprijinul oamenilor din comunitatea mai puțin norocoasă a comunei Livezeni unde, deși cadrul natural este destul de ofertant, viața nu a oferit locuitorilor belșug pe măsura locului.

În Livezeni trăiesc peste 400 de familii afectate de sărăcie extremă și marginalizare, în gospodării suprapopulate, în fiecare casă de chirpici care stă să cadă locuind cel puțin 6 suflete. În sat încă există case neracordate la energie electrică, fără încălzire pe timp de iarnă sau într-o stare avansată de degradare, reprezentând un pericol pentru familiile respective. Mai mult de jumătate din ele sunt lipsite de condiții minime de igienă și sănătate.

Susținem în continuare antreprenoriatul local, educația și dezvoltarea copiilor ce vor construi viitorul localității, cât și persoanele lipsite de resursele ce asigură un trai decent.

Dacă dorești și tu să te implici în sprijinirea acestei comunități, află mai multe detalii pe:

pagina de web: www.vector-mures.ro

pagina de Facebook VECTOR Mures : www.facebook.com/Vector-Mures-632752320513874/

scrie-ne pe adresa de e-mail : contact@inovare-sociala.ro

sau sună-ne la telefon: 0762 248 195

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE