Home / Cultură / Ansamblul ”Mureșul”, din nou pe scenă!

Ansamblul ”Mureșul”, din nou pe scenă!

Distribuie

După perioada lungă în care spectacolele noastre au fost suspendate datorită restricțiilor impuse de starea de urgență ne-am reluat activitatea de repetiții și spectacole în condițiile restrictive impuse de starea de alertă. Chiar și așa am dorit să fim alături de dumneavostră prin spectacolele organizate în aer liber în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, în curtea interioară a  Bibliotecii Teleki și în stațiunea balneoclimaterică Sovata care iși așteaptă oaspeții ca de fiecare dată și în acest an.

Indiferent de locație  am pregătit programe artistice deosebite în care dansurile și cântecele populare se împletesc cu virtuozitate, exprimând bucuria de a fi din nou în mijlocul spectatorilor și de a  prezenta valorile tradiționale din  județul Mureș și din alte zone etno-folclorice ale țării.

Misiunea noastră ca instituție profesionistă de spectacole este de a păstra și valorifica tot ce este autentic în folclor și de a prezenta publicului toate aceste comori lăsate de înaintașii noștri.

Chiar dacă condițiile nu sunt cele obișnuite, reprezentațiile noastre se situează la același nivel calitativ și mulțumirea o primim prin  aplauzele cu care ne răsplătiți de fiecare dată. In speranța revenirii la normalitate într-un timp cât m-ai scurt ne dorim și vă dorim multă sănătate și vă așteptăm alături de noi cu mare drag!

Rugămintea noastră este să respectați regulile de prevenire a contaminării cu noul coronavirus, purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanței obligatorie pentru a reglementa împreună măsurile specifice de prevenire epidemiologică și  organizare a evenimentelor în aer liber. Ne revedem vineri 10 iulie 2020, ora 20.00 pe scena în aer liber din stațiunea Sovata și duminică 12 iulie 2020, ora 20.00 pe scena mică din Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

(Comunicat de presă, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” Târgu Mureș)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.