Home / Recomandări zi de zi / Mureșean tâlhărit de doi minori și un tânăr!

Mureșean tâlhărit de doi minori și un tânăr!

Distribuie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighișoara au identificat trei tineri, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Sighișoara, a reieşit faptul că la data de 9 iulie 2020, în jurul orei 3.30, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Sighișoara, în timp ce se afla pe raza municipiului, pe malul râului Târnava, ar fi fost deposedat prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de către trei persoane, de suma de 30 de lei, precum și de un telefon mobil.

”În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri, de 26, respectiv 17 ani, din comuna Albești, precum și o tânără, de 17 ani, din municipiul Sighișoara, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 800 de lei, acesta fiind recuperat integral și predat persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 9 iulie, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara”, a precizat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Expoziție de istorie la Târgu Mureș, Jandarmeria Română 1850-2020

Distribuie Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.