Cazuri noi de COVID-19 raportate în Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1761 Vizualizări

Cazuri noi de COVID-19 raportate în Mureș!

Până vineri, 10 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 804 de cazuri (cu 14 mai multe decât joi, 9 iulie) de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus), iar 692 de persoane (cu 7 mai multe decât joi, 9 iulie) au fost externate din spitalele din județul Mureș, a informat vineri, 10 iulie, prin intermediul unui comunicat, Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș.

”Dintre acestea, 62 de persoane asimptomatice au fost externate la termenul de 10 zile, conform Ordinului nr. 555/2020. Un număr de 48 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș. Până acum, 70 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș”, se precizează în comunicat.

Totodată, reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis următoarele recomandări:

În contextul creșterii susținute a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (COVID-19), Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția asupra necesității respectării cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară: purtarea măștii, păstrarea distanței, evitarea contactului direct cu alte persoane, igienizarea frecventă a mâinilor.

Rata de conformare față de măsurile de protecție sanitară reprezintă elementul central în gestionarea eficientă a crizei sanitare și în limitarea răspândirii virusului.

Încurajăm la conștientizarea pericolului determinat de infectarea cu noul coronavirus, la îndemnarea în mod respectuos a terțelor persoane să respecte măsurile de protecție, precum și la semnalarea către autorități a cazurilor în care acestea sunt încălcate.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE