Home / Recomandări zi de zi / Curs de prim ajutor calificat, la sediul ISU Mureș

Curs de prim ajutor calificat, la sediul ISU Mureș

Începând de luni, 6 iulie, timp de patru săptămâni, 11 elevi din cadrul Școlii de Subofițeri de Pompierii și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, se află la Inspectoratul penru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș pentru parcurgerea modulului VII “Acordarea de prim ajutor calificat și aplicarea tehnicii de descarcerare”.


”Cursul se ține la Centrul pentru Formarea Formatorilor, Pregătirea în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul ISU Mureș. Elevii Școlii de Pompieri și Protecție Civilă provin din județele Mureș, Neamț, Suceava și Harghita. Aceștia sunt: Dan Ștefan, Macovei Radu-Andrei, Apostoae Ioan-Damian, Beruică Valentin-Cosmin, Lazăr Costin, Țuruc Adrian-Florin, Borșan Dan-Dumitru, Corduneanu Emanuel, Floriștean Andrei, Olti Albin și Kajtar Balazs. Le urăm bun venit în marea familie a salvatorilor și le dorim mult succes în activitățile în care vor fi angrenați”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Judecător Adriana Stoicescu: „Desculță și flămândă, omenirea aleargă ca năuca spre un viitor doar de ea imaginat”

Reflecția îi aparține președintelui Tribunalului Timiș, judecătorul Adriana Stoicescu. Textul integral este preluat de pe …