Home / Administratie / La Luduș, ședință a legislativului local

La Luduș, ședință a legislativului local

Ședința ordinară a Consiliului local Luduș aferentă lunii iunie a fost convocată de primarul Cristian Moldovan în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” în condiții de distanțare fizică a participanților.
Pentru această ședință, Mariana Tac, secretara legislativului local, a înscris la ordinea de zi 19 proiecte de hotărâre. După aprobarea procesului verbal întocmit la ședința anterioară a Consiliului Local au fost prezentate trei proiecte de hotărâre cu privire la dezmembrarea unor imobile; Aprobarea componenței comisiei de evaluare pentru concesionarea bunurilor proprietate publică; Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 242/2009 prin care s-a aprobat componența Comisiei pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și de locuințe din fondul locativ de stat și repartizarea acestora; Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 85/2020; Prelungirea contractului de închiriere nr. 206/2012; Rezilierea contractului de închiriere nr. 305/2014; Aprobarea Regulamentului serviciului de iluminat public; Stabilirea modalității de administrare a serviciului de iluminat public; Aprobarea caietului de sarcini al serviciului de iluminat public; Modificarea și completarea Hotărârea Consiliului Local nr. 66/2016, privind aprobarea Regulamentului Serviciului Public de Salubrizare a Localităților; Aprobarea Metodologiei privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bone; Aprobarea actualizării organigramei Spitalului Orășenesc Dr. „Valer Russu”; Rectificarea bugetului local; Aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare maximă de 9.000.000 de lei; Aprobarea contractării unei finanțări nerambursabile interne în valoare maximă de 1.700.000 de lei; Aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de investiții pentru programul „Creșterea eficienței energetice în clădiri rezidențiale”.
Amănunte despre desfășurarea acestei ședințe vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru alegeri. Tragere la sorți la Tribunalul Mureș

Conducerea Tribunalului Mureș a anunțat luni, 3 august, prin intermediul unui comunicat de presă, data …