Home / Invatamant / Start la înscrieri online pentru admiterea la UMFST

Start la înscrieri online pentru admiterea la UMFST

Compartimentul Relații Publice al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a anunțat luni, 13 iulie, că începând cu aceeași zi au început înscrierile pentru sesiunea de admitere iulie 2020.

Înscrierea candidaților la concursul de admitere pentru anul I, la toate programele de studii se desfășoară online, în perioada 13-22 iulie 2020 prin intermediul portalului: https://admitere.umfst.ro/

Candidații care întâmpină dificultăți în utilizarea portalului au la dispoziție un Call Center, disponibil în perioada 13-22 iulie 2020, în intervalul 9.00 – 13.00 la numărul de apelare 0265-208.948.

”Universitatea scoate la concurs 3.828 de locuri la cele 36 de programe de licență și 28 de programe de masterat, atât la programele nou autorizate, cât și la cele deja tradiționale”, a transmis Compartimentul Relații Publice al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST „George Emil Palade”, donație din partea Rotary Club Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a …