Luduș: Scandal într-un magazin cauzat de măsurile anti COVID-19! Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1006 Vizualizări

Luduș: Scandal într-un magazin cauzat de măsurile anti COVID-19!

Un bărbat de 37 de ani, din Luduş, a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în incinta magazinului pe care îl administrează şi i s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce şi-a agresat soţia pe fondul unui conflict izbucnit din cauza nerespectării acestor reguli, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.
”La data de 13 iulie, în jurul orei 17.20, Poliţia oraşului Luduş a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că în incinta unui magazin din oraş o persoană ar fi fost agresată fizic. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că între un bărbat, de 37 de ani, din Luduş, administratorul societăţii comerciale, şi soţia acestuia ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul nerespectării măsurilor de protecţie individuală de către bărbat, în urma căruia aceştia s-ar fi agresat reciproc”, a precizat IPJ Mureş.
Potrivit Poliţiei, bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în conformitate cu prevederile legale.
Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cadrul căruia se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE