Home / Business / Mureșeanul Horea Șarlea, subsecretar de stat!

Mureșeanul Horea Șarlea, subsecretar de stat!

Mureșeanul Horea Șarlea a fost numit marți, 14 iulie, în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

În vârstă de 34 de ani, Horea Șarlea a studiat la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași (2004-2009, Inginer diplomat – Construcții civile, industriale și agricole) și Universitatea Tehnică Cluj Napoca (2010-2012, Inginer – Căi ferate, drumuri și poduri), iar anterior numirii în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a ocupat, începând cu luna februarie 2020, funcția de consilier al Cabinetului demnitarului în cadrul aceluiași minister.

”În activitatea mea din Minister de până acum m-am implicat activ în demararea procesului de digitalizare și introducere a semnăturii electronice în domeniul construcțiilor, în stabilirea unor soluții pentru simplificarea autorizării lucrărilor de construcții și în verificarea corectitudinii realizării investițiilor Ministerului Lucrărilor Publice”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Horea Șarlea, care deține în CV-ul profesional și joburi la mai multe companii private, unde a activat în funcția de inginer constructor.

”Obiectivul principal este continuarea susținerii programelor de investiții ale Ministerului în județul Mureș și în țară, în paralel cu promovarea programului electoral #restart Targu Mures, pentru modernizarea municipiului”, a mai spus Horea Șarlea.

Pe plan politic, Horea Șarlea este vicepreședinte al Departamentului pentru Strategii și Relații Politice din cadrul PNL Târgu Mureș și președinte executiv al Tineretului Liberal Mureș.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adrian Nemeth Gherman își anunță demisia din USR!

În cadrul unei unei postări făcută vineri, 14 august, pe pagina personală de Facebook, Adrian …