Studenții UMFST prezenți la Council Meeting-ul online ESTIEM Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

Studenții UMFST prezenți la Council Meeting-ul online ESTIEM

Studenții de la Inginerie Economică Industrială au reprezentat Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș la începutul lunii iulie la Council Meeting-ul online ESTIEM, cel mai mare eveniment organizat de ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) și adună peste 250 de studenți de Inginerie Economică Industrială din toată Europa.

Ședința Consiliului (Council Meeting) are în componență două părți: Adunarea Generală, unde toți participanții sunt informați cu privire la ceea ce se întâmplă în ESTIEM și deciziile se iau prin vot, și grupurile de lucru unde studenții, în grupuri mai mici, lucrează fie pentru a dezvolta ESTIEM, fie participă la diverse traininguri.

„În acest an, CM-ul online a durat doar două zile și jumătate, cu toate că de obicei durează în jur de o săptămână. Numărul mare de studenți participanți a făcut ca discuțiile să fie împărțite în grupuri de lucru mai mici. Au fost identificate o serie de modificări propuse de board în regulamentul general, pentru a actualiza responsabilitățile fiecărui membru. Delegații grupurilor locale au votat în privința acestor modificări și de asemenea, noii lideri din fiecare department și noul board. De asemenea, s-a votat ca finala TIMES să fie găzduită de LG Lyon și LXII Council Meeting să fie organizat de LG Porto”, ne-a declarat Mihaela Bucur, șef lucrări dr. ing., președinte Estiem Mureș.

Reprezentanții grupului local ESTIEM Mureș, Dorin Suciu și Alexandrina Pitea, studenți de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au declarat că: „În ciuda faptului că evenimentul a avut loc online, spiritul Estiem nu a lipsit și am cunoscut niște oameni minunați pe care abia așteptăm să îi întâlnim offline.”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE