Autospeciale noi în dotarea Poliției Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 998 Vizualizări

Autospeciale noi în dotarea Poliției Mureș

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost reînnoit cu 15 autoturisme destinate structurilor de ordine publică și rutieră, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

”În baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, 15 autospeciale au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Județean Mureş, ce urmează a fi repartizate structurilor de ordine publică și poliţiei rutiere. Autospecialele nou intrate în dotarea Inspectoratului vor contribui la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. Lotul de 15 autospeciale urmează a fi repartizate atât structurilor de ordine publică din mediul urban, cât și structurilor de ordine publică din mediul rural. Totodată, două dintre autoturisme se vor distribui către Serviciul Rutier iar o autospecială va fi alocată Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mureș”, a transmis joi, 16 iulie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, toate autoturismele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigura condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

”Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE