Home / Administratie / Autospeciale noi în dotarea Poliției Mureș

Autospeciale noi în dotarea Poliției Mureș

Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost reînnoit cu 15 autoturisme destinate structurilor de ordine publică și rutieră, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

”În baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, 15 autospeciale au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Județean Mureş, ce urmează a fi repartizate structurilor de ordine publică și poliţiei rutiere. Autospecialele nou intrate în dotarea Inspectoratului vor contribui la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. Lotul de 15 autospeciale urmează a fi repartizate atât structurilor de ordine publică din mediul urban, cât și structurilor de ordine publică din mediul rural. Totodată, două dintre autoturisme se vor distribui către Serviciul Rutier iar o autospecială va fi alocată Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mureș”, a transmis joi, 16 iulie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, toate autoturismele au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigura condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

”Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru alegeri. Tragere la sorți la Tribunalul Mureș

Conducerea Tribunalului Mureș a anunțat luni, 3 august, prin intermediul unui comunicat de presă, data …