Dacă ai impresia că banii se fac ușor, nu știi multe despre videochat! Iată adevărul! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 903 Vizualizări

Dacă ai impresia că banii se fac ușor, nu știi multe despre videochat! Iată adevărul!

Probabil ai auzit că modelele de videochat câștigă mii de euro pe lună stând în fața camerei și vorbind cu diferiți membri ai site-urilor de profil, însă adevărul este că această activitate implică multă muncă. Pe lângă beneficiile deosebite pe care le pot oferi marile studiouri, domeniul îți poate aduce și unele inconveniențe.

 

Trebuie să știi că activitatea de model nu este pentru oricine, iar în rândurile ce urmează vei găsi câteva provocări peste care va trebui să treci dacă te interesează această activitate profitabilă.

 

Părerile apropiaților

Deși mentalitatea se schimbă, încă te-ai putea lovi de păreri despre videochat care nu corespund realității. Tocmai de aceea, ar fi indicat să dai detalii legate de activitatea pe care o desfășori numai persoanelor de încredere. Dacă încă vrei să ții secret jobul tău, poți spune foarte simplu că lucrezi în vânzări sau în customer service pentru o companie online.

 

Imagine și detalii personale

Nu ai vrea ca fotografii sau videoclipuri cu tine în tinerețe să îți afecteze viața în viitor, așadar asigură-te de toate măsurile de precauție! În cazul în care colaborezi cu un studio profesionist, echipa de acolo îți va proteja identitatea folosind cele mai bune sisteme și metode. Mai mult decât atât, marile studiouri operează în cadrul unei companii mai mari care nu are legătură cu industria pentru adulți, așadar colaborarea ta va fi înregistrată cu această companie, nu cu studioul.

 

Persoane de toate tipurile

Știi deja despre videochat că presupune lucrul cu oamenii. Chiar dacă interacțiunea se desfășoară online, unii membri ai site-urilor te pot deranja cu un comportament nepoliticos. Cei mai mulți sunt prietenoși și sociabili, însă unele cazuri îți pot testa răbdarea. Cu toate acestea, trebuie să știi că vei avea putere de admin sau administratorul de serviciu va putea controla cine vorbește și cine rămâne în chatroom-ul tău.

 

Perioade bune și perioade slabe

Posibilitățile de câștig sunt nelimitate, însă despre videochat nu se spune foarte des că depinde de vizitatori, membri și traficul din pagină. Astfel, unele sesiuni online pot fi plictisitoare, fiind în așteptarea membrilor care vor să discute cu tine. Câștigurile, în acest caz, nu vor fi excelente, însă merită să ai răbdare. Perioadele mai lente trec repede, astfel încât nu trebuie să fii descurajată. În online, traficul fluctuează pe scurte perioade, însă balanța se echilibrează pe termen lung.

 

Muncă și seriozitate

Dacă până acum ai crezut despre videochat că este un fel de schemă de îmbogățire rapidă, aveai o impresie greșită. Chiar dacă oferă posibilități fabuloase de câștig, acest domeniu presupune seriozitate și determinare pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

 

Tocmai de aceea, dacă vrei să te bucuri de venituri de mii de dolari pe lună, trebuie să știi că două-trei ore de lucru pe zi nu vor fi de ajuns. Modelele din cadrul marilor studiouri lucrează circa 8 ore pe zi, exact ca la oricare alt job din ziua de azi. Beneficiul este, însă, faptul că acestea depășesc cu mult câștigurile lunare ale unui job de birou.

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre videochat, despre meseria de model și despre ce se întâmplă în spatele camerei, intră pe blogul Despre-videochat.ro!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE