Delicatese locale și voie bună la Târgul Cetății Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1733 Vizualizări

Delicatese locale și voie bună la Târgul Cetății

Managerul de evenimente al Asociației pentru Progres, Dezvoltare și Comerț ,,Mercur”, Cristina Manoilă, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, organizarea celei de-a doua ediții din acest an a Târgului Cetății, eveniment care va avea loc în perioada 17 – 19 iulie, pe Bulevardul Cetății din municipiul Târgu Mureș.

Renumit ca fiind cel mai mare târg de produse alimentare locale și mic artizanat din județ, Târgul Cetății reunește, conform sursei citate, ,,peste 80 de producători de bunătăți și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brașov, Cluj și Bistrița”, dornici să delecteze târgumureșenii cu sute de produse la preț de producător.

Această ediție a târgului aduce și o premieră, dorind să invite participanții la desemnarea celui mai dichisit stand din incinta târgului, prin organizarea unei trageri la sorți, în cadrul căreia participanții vor scrie pe bilețele numele standului preferat.

,,Programul târgului este: vineri, între orele 11.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 19.00”, informează sursa citată. Participanții sunt rugați să poarte mască și să respecte normele de distanțare socială, iar ,,la intrările în târg, organizatorii vor amplasa dispensere cu soluție dezinfectantă avizată de Ministerul Sănătății dar și afișe care vor îndemna la distanțarea fizică”, a anunțat Cristina Manoilă.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE