Investiții în pas alert în comuna Sânpaul Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 923 Vizualizări

Investiții în pas alert în comuna Sânpaul

Autoritățile locale din comuna Sânpaul au anunțat pe rețelele de socializare mersul lucrărilor pentru două obiective de investiții importante: grădinița cu program normal din satul Chirileu și noul cămin cultural din Sânpaul.

”În localitatea Chirileu noua grădiniță se apropie de finalizare și se lucrează la noile trotuare. Anul trecut am inaugurat căminul cultural reabilitat, modernizat, în acest an vom inaugura noua clădire a grădiniței.”, a declarat primarul Simon Istvan.

Lângă Primărie, se construiește în acest moment noul cămin cultural al localității Sânpaul, un proiect foarte important pentru toți locuitorii. ”Lucrările la noul cămin cultural din Sînpaul avansează într-un ritm susținut, totul este conform planului stabilit cu constructorul. Ne bucurăm că vom avea un nou sediu pentru cultura și activitățile sociale public/private din comună. Era nevoie de această investiție, vechiul cămin nemaifiind la nivelul cerințelor actuale.”, a precizat primarul comunei Sânpaul.

Investițiile din comuna Sânpaul vizează toate localitățile companente, sub sloganul „Dezvoltăm fiecare localitate din comună!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE