Home / Eveniment / Accident rutier cu 7 victime, la ieșire din Luduș!
Sursa foto: ISU Mureș

Accident rutier cu 7 victime, la ieșire din Luduș!

Distribuie

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, 19 iulie, în jurul orei 14:00, la ieșirea din orașul Luduș, pe direcția de mers către Turda.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al poliției Române, pe DN15 Iernut – Turda, la kilometrul 28+900 metri, la ieșirea din Luduș spre Chețani s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme.

În urma primelor cercetări a reieșit faptul o persoană de sex masculin, din Luduș, în timp ce conducea autoturismul în direcția Luduș – Cluj-Napoca, a omis să se asigure înainte de efectuarea unui viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din aceeași direcție, de către un șofer din Mediaș, care era angajat în depășirea unui autotren.

În urma accidentului, un număr de 7 persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite, fiind transportate la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În vederea stabilirii exacte a împrejurărilor producerii coliziunii, polițiștii desfășoară cercetări, sub aspectul săvârșirii infracținii de vătămare corporală din culpă.

N.S.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.