Zi de zi, o noua producție video! Cum își păstrează creativitatea o agenție de video marketing? Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Zi de zi, o noua producție video! Cum își păstrează creativitatea o agenție de video marketing?

În Dicționarul Explicativ al Limbii Române, creativitatea este definită drept „putere creatoare” și „dispoziție potențială de a crea”.

 

Având în vedere că vorbim despre o „dispoziție” și despre crearea unui conținut unic, fie că ne referim la un text, o imagine sau un videoclip, termenul nu prea se potrivește cu o activitate zilnică, repetitivă, în care trebuie sa obții rezultate similare întotdeauna. Totuși, există companii care se „ocupă” cu creativitatea, de la agențiile de publicitate și firmele de copywriting la studiourile de producție video.

 

În continuare, vom vedea cum reușește să își păstreze creativitatea o agenție de productie video. Aceasta realizează reclame video, prezentări de produs și de companii (corporate), dar și videoclipuri muzicale, cu scopul de a asigura brand awareness, un public mai numeros, vânzări mai mari și profituri mai generoase pentru orice firmă, indiferent de domeniul de activitate. Pentru exemplificare, am ales Videomaniax, una dintre cele mai noi și tinere agenții de profil din București.

 

„Da, ne concentrăm în special pe clipuri virale pentru rețelele de socializare (n.r. Facebook, Instagram), dar nu ne lăsăm mai prejos nici atunci când vine vorba despre producții precum reclame, clipuri corporate sau muzicale. În funcție de obiectivele și de particularitățile publicului țintă, realizăm producții memorabile, care să captiveze audiența și să comunice mesajul tău într-un mod creator și convingător”, se arată pe site-ul agenției.

 

De curând, această agenție de video marketing și-a asumat responsabilitatea de a realiza mai multe producții video săptămânale, pentru un client din zona de sport. Citind acest articol, vei afla cum reușește echipa să își păstreze creativitatea și suflul nou pentru fiecare episod în parte. Pentru început, trebuie menționat că Videomaniax este formată dintr-un Online Marketing Specialist, un Social Media Manager și un Filmmaker, care lucreaza împreună pentru fiecare material.

 

Chiar dacă vorbim despre o echipă aparent diversă, aceasta este închegată, iar cheia stă în colaborare și în principiul conform căruia nu există idei proaste, ci doar idei care nu au fost dezbătute până acum.

 

Pătrunzând în spatele ușilor închise, aflăm că un brainstorming în această agenție de producție video poate arăta „ca un stand-up comedy sau o discuție cu prietenii, la 6 dimineața, după o noapte întreagă de stat la taclale (…) Ei, bine, și nouă ne vin astfel de idei, iar noi chiar le punem în practică!”.

 

„Trec câteva minute și deodată simți că s-a schimbat foaia: s-a lăsat cu o atmosferă serioasă, au început să apară terminologii de business, iar lumea a intrat într-un alt film, atât la propriu, cât și la figurat. Însă, pentru noi, este același film, aceeași producție video. Nebuni, dar profesioniști, asta suntem”, se arată pe site-ul celor de la Videomaniax.

 

Nu în ultimul rând, un alt aspect aparent surprinzător, dar foarte important, ține de disciplina creativității. Chiar dacă este vorba despre conținut original, acesta tot trebuie inclus în anumite canoane, în anumite limite.

 

Mai exact, ne referim la etapele parcurse pentru ca o producție video să se nască: setarea

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE