Home / Slider / Transair Agency, sediu nou adaptat cerințelor actuale

Transair Agency, sediu nou adaptat cerințelor actuale

Transair Agency, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite agenții de turism din județul Mureș, și-a mutat activitatea într-un nou sediu modern și spațios, capabil să ofere iubitorilor de vacanțe și călătorii noi experiențe de neuitat. ”Agenția din centru”, așa cum este cunoscută de mulți mureșeni, și-a mutat sediul tot într-o pozitie ultracentrală, la 50 de metri de vechea locație, în Piața Trandafirilor 36-38 (lângă stația de autobuz).

Scopul acestei schimbări este unul de îmbunătățire a experienței clienților care calcă pragul agenției, într-o perioadă marcată de schimbări majore în industria de turism și ospitalitate

”Vă așteptăm cu drag să discutăm despre vacanța la care visați sau despre zboruri cu avionul, prețuri, condiții de cazare și orice altceva legat de călătoria dvs. Situația actuală vine cu un nou început, aducând provocări dar și noi oportunități pentru agențiile serioase, care au oferit de-a lungul timpului servicii de calitate clienților lor. Noi am marcat acest nou început cu un sediu modern, cu o implicare mai mare și cu o dorință continuă de a veni în sprijinul clienților noștri care caută soluții pentru călătoriile sau vacanțele lor din țară sau în străinătate.”, a declarat Ovidiu Graur, general manager Transair Agency.

Transair Agency este una dintre cele mai experimentate agenții de turism din județul Mureș, cu peste 25 de ani pe piață. Agenția oferă servicii complete de pachete turistice în țară și peste hotare, zboruri cu avionul, cazări, închirieri auto.

De 21 de ani, Transair Agency este pe locul 1 în clasamentul făcut de Camera de Comerț și Industrie Mureș, la categoria firmelor mici cu activitate în turism, fapt ce atestă modul profesionist în care echipa și-a desfășurat activitatea de la înființare până astăzi.

Despre Transair Agency în cifre:

6 sedii / 25 de angajați / mii de clienți anual / milioane de euro cifra de afaceri

Contact:

Adresă: Piața Trandafirilor 36-38

 Telefon: 0744523825

 Email: turism@transair.ro

https://www.transair.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXERCIȚIU. Spitalul de Urgență Târgu Mureș, afectat de un cutremur devastator!

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a găzduit joi, 6 …