Home / Invatamant / 674 de candidați înscriși la programul de studii Medicină, limba română din cadrul UMFST

674 de candidați înscriși la programul de studii Medicină, limba română din cadrul UMFST

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță încheierea sesiunii de înscrieri online pentru admitere.
Astfel, prin intermediul portalului de înscriere online au fost încărcate 3.358 de dosare, dintre care 1.927 de dosare la programele de studii din domeniul Sănătate și 1.431 de dosare la programele de studii din domeniile Științe și Tehnologie, informează Compartimentul Relații Publice UMFST.

Cea mai mare concurență se înregistrează la programul de studii Medicină, limba română, unde s-au înscris 674 de candidați, în creștere față de anul trecut, când s-au înregistrat 531 de candidați. La Medicină Militară s-au înscris 92 de candidați pe cele 15 locuri scoase la concurs.  La programul de studii Asistență Medicală Generală s-au înscris 295 de candidați, în creștere față de anul 2019, când s-au înregistrat 150 de candidați.  Aceeași creștere se observă la Balneofiziokinetoterapie și recuperare și la Nutriție și Dietetică.

Examenul de admitere la programele Medicină, Medicină Dentară și Farmacie va avea loc on-site, în data de 26 iulie 2020, începând cu ora 10.00, cu respectarea cu strictețe a măsurilor de distanțare fizică și de protecție a candidaților.

„Căutate au fost și programele de studii din domeniile Științe și Tehnologie: Inginerie Medicală, Informatică, Automatică și Informatică Aplicată, Drept, Științe economice și administrative. Rezultatele admiterii la programele de studii de licență de la Facultățile de Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere „Petru Maior” și Economie și Drept se vor afișa în data de 24 iulie 2020. Pentru universitar 2020-2021, UMFST a scos la concurs un număr de 3.828 de locuri la buget și taxă la domeniile de licență, masterat și doctorat”, se arată în comunicatul de presă  transmis de UMFST.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Femeie de afaceri de top, candidatură independentă la Primăria Târgu Mureș!

Distribuie CEO-ul Grupului de firme Materom din Cristești, Rodica Baciu (49 de ani), a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.