Apartamente noi, la un singur apel de tine Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4347 Vizualizări

Apartamente noi, la un singur apel de tine

Pe o piață imobiliară foarte dinamică, LALAS IMOB SRL vrea să răspundă la dilema cumpărătorului: ce aleg un apartament nou într-un complex rezidențial recent construit sau un apartament într-un bloc vechi?

Alegerea evidentă e un apartament nou într-un complex rezidențial recent construit. De ce?

Pentru că LALAS IMOB SRL construiește un bloc nou de locuințe, cu nivel redus de înălțime, care are 12 apartamente.

Pentru că LALAS IMOB SRL dorește ca toți clienții săi să-și contureze un stil de viață rafinat, eficient și extrem de funcțional, demn pentru oricare familie cu un interes și context valoric comun.

Pentru că apartamentele construite de LALAS IMOB SRL au o suprafață de 56 m² utili, beneficiază de o compartimentare modernă și balcoane spațioase de peste 7 m². Apartamentele de la parter beneficiază de curte privată proprie.

Pentru că LALAS IMOB SRL se gândește la liniștea clienților săi și construiește un bloc nou de locuințe departe de agitația orașului, dar aproape de toate centrele de interes, școli, centre universitare, centre medicale, săli de sport, mall-uri etc. Unde e această locație ideală? La ieșirea din municipiul Tîrgu Mureș spre Livezeni.

Pentru că LALAS IMOB SRL pune pe primul loc siguranța și liniștea beneficiarilor punând la dispoziția acestora un spațiu comun cu Grătar Grill, spațiu de joacă pentru copii, complet utilat, 22 de parcări pentru autovehicule, parcare acoperită pentru 12 biciclete și acces în curtea privată cu barieră.

Pentru că apartamentele construite de LALAS IMOB SRL costă doar 900 euro/m² util, respectiv 49.900 euro + TVA 5%.

Pentru că LALAS IMOB SRL îți oferă Mai mult decât un apartament!, îți oferă un stil de viață. Sună la 0740 924 567 și un apartament nou într-un complex rezidențial recent construit va fi al tău.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE