Home / Sanatate / „Sânge din Reghinul MEU”, la ediția a IV-a

„Sânge din Reghinul MEU”, la ediția a IV-a

Distribuie

Asociația ”Our Lifetime” se pregătește pentru o nouă acțiune de donare de sânge, care va avea loc marți, 28 iulie, în intervalul 8:30 – 12:30. Ineditul celei de a IV-a ediții a acțiunii ”Sânge din Reghinul MEU” este dat de locație, ea fiind în aer liber, mai exact în parcarea din fața centrului de informare turistică a Municipiului Reghin. „Noi suntem săptămânal în discuții cu DSP-ul, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tg. Mureș și partenerii ce s-au implicat de-a lungul timpului încă dinainte de 15 iunie, cu prima relaxare a măsurilor. Am fost foarte triști când nu ni s-a autorizat desfășurarea în locația cu care v-am obișnuit, Sala Lex Aly Gym, dar nu am vrut să renunțăm. Dar nu vă îngrijorați, pentru că de îndată ce ni se permite, reluăm acțiunile în acel cadru. Soluția temporară am găsit-o. Autobuzul special pus la dispoziție de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Tîrgu Mureș. Pentru a fi de succes acțiunea, avem nevoie de disciplina celor ce se înscriu, respectul pentru aproapele tău și respectarea măsurilor impuse, organizare foarte atentă și respectarea programărilor, înțelegere maximă pentru cazul în care din SUPER EROI, vor avea nevoie de timp de refacere (pentru cei cărora poate li se va face rău)”, a precizat Fărcaș Mihai Dan,  Asociația ”Our Life”.

Ce aveți de făcut?

Trebuie completat formularul și selectat intervalul orar în care doriți să vă prezentați (https://www.ourlifetime.org/event/sange-din-reghinul-meu-iv/), lăsat numărul de telefon pentru cazurile ce necesită reorganizare – comunicare informații actualizate.

Excepții  pot apărea în ce privește organizarea acțiunii sunt  în caz de vreme nefavorabilă, contraindicații de la DSP, dispoziții de la Centru Regional, dispoziții de la Guvern, privind măsuri și organizarea de evenimente. În aceste cazuri, organizatorii vor notifica pe SMS pe toată lumea care s-a înscris.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bisericile din lemn, adevărate comori ale patrimoniului. Lista completă a bisericilor din lemn din județul Mureș

Distribuie Știați că actualmente județul Mureș însumează un număr aproximativ de 60 de biserici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.