Home / Slider / AscA ridică ștacheta, urmează tura de 300 km

AscA ridică ștacheta, urmează tura de 300 km

Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin organizează duminică, 26 iulie, Tura AscA de 300km. Traseul ales de orgtanizatori este următorul: Reghin – Ernei – Miercurea Nirajului – Viforoasa – Sovata – Odorhei – Zetea – Lăzarea –Toplita – Filea – Reghin.

Traseul va beneficia de două puncte de control, la Miercurea Nirajului (km 48) și la Suseni, prima intersecție cum cobori Libanul către Gheorgheni (km 186). Potrivit organizatorilor,  timpul maxim de parcurgerea  traseului este  18 ore.

„Duminică, 26 iulie 2020 ora 4.40 îi așteptăm pe participanți în parcarea IRUM SA  la Tura AscA de 300 km, pentru Livret. În intervalul  4.40-4.55 se va face  înscrierea, primirea foii de drum, achitarea taxei de participare (15 lei) și primirea numărului de participare. Plecarea în tură se face imediat după înscriere în număr de maxim 10 persoane. Înmânarea diplomelor și bulinelor pentru cei care au parcurs traseul de 300 km în condițiile date va începe la ora 21, oră la care pot veni în parcarea Irum și alți simpatizanți și iubitori ai ciclismului să încurajeze și să felicite participanții. Turele AscA sunt concepute pentru a promova sportul în masă, mișcarea fizică benefică dar și plăcerea de a pedala. De aceea, în caz de vreme nefavorabilă, AscA Reghin va organiza și o tură restantă de 300km, la o dată ulterioară, pentru a ne bucura de o tură în condiții meteo favorabile”, a precizat Claudiu Giurgiu, reprezentant ASCAReghin.

Participoanții sunt sfătuiți de organizatori să fie dotați cu lumini pentru bicicletă (față-spate) și vestă/materiale reflectorizante, precum și pelerină de ploaie.

„Vă rugăm ca atât în timpul înscrierii cât și pe traseu să respectați regulile de distanțare și de igienă care sunt impuse de reglementările în vigoare. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au precizat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Obligativitatea purtării măștii la Ibănești

Comitetul Local Pentru Situații de Urgență Ibănești a hotărât în cursul zilei de vineri,7 august 2020,  …